Co. οργάνων Xin Bao Dongguan, ΕΠΕ.

 

Ο ηγέτης σας στον εξοπλισμό δοκιμής αξιοπιστίας - από το 1978

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔόνηση μηχανής δοκιμής

Οριζόντια/κάθετη μηχανή 3 δοκιμής δόνησης άξονας κατευθύνσεων Χ-Υ-ζ

Πιστοποίηση
Κίνα Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αυτό είναι η δεύτερη συνεργασία μου με OTS, η μηχανή είναι πολύ καλή, και γρήγορη υπηρεσία. Φανείτε προς τα εμπρός η επόμενη διαταγή μας.

—— Vinod Kumar Pandey

OTS είναι πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής για την προσαρμοσμένη μηχανή μας. Η ποιότητα είναι πολύ εκπληκτική κάτω από μια τέτοια φιλική τιμή.

—— Kohut Gabor

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο OTS πριν από τη διαταγή. Συμπαθώ τις μηχανές παραγωγής τους, και τους πεπειραμένους τεχνικούς. Τώρα έχουμε την ετήσια διαταγή από τους, είναι πάντα μια ευτυχής συνεργασία με τους.

—— Chris 

Είμαι Online Chat Now

Οριζόντια/κάθετη μηχανή 3 δοκιμής δόνησης άξονας κατευθύνσεων Χ-Υ-ζ

Horizontal / Vertical Vibration Testing Machine 3 Directions X-Y-Z Axis
Horizontal / Vertical Vibration Testing Machine 3 Directions X-Y-Z Axis
video play

Μεγάλες Εικόνας :  Οριζόντια/κάθετη μηχανή 3 δοκιμής δόνησης άξονας κατευθύνσεων Χ-Υ-ζ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: OTS
Πιστοποίηση: ISO/CE
Αριθμό μοντέλου: Xb-ots-συνεχές ρεύμα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη περίπτωση κοντραπλακέ εξαγωγής κατάλληλη για τη διαφορετική και μεγάλης απόστασης μεταφ
Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200 Σκηνικά / Μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Διάσταση: 600L*600Dmm τετράγωνο Άξονα: 3 κατευθύνσεις Χ-Υ-ζ
Ανώτατο φορτίο: 120kg Εύρος συχνοτήτων: 5-2000Hz
Ανώτατη επιτάχυνση: 981m / s2 Διαστάσεις (χωρίς συσκευασία) (L×W×H): 1600mm×985mm×850mm
Επιτραπέζιο βάρος δόνησης: 1850kg SNR: >65dB
Υψηλό φως:

κραδασμοί εξοπλισμό δοκιμών

,

Εξοπλισμός εργαστηρίων δόνησης

οριζόντια κάθετη μηχανή δοκιμής δόνησης άξονα 5-2000HZ XYZ

 

Κάθετη δοκιμή αξιοπιστίας δόνησης

Μέσω του ελεγκτή δόνησης της παραγωγής πηγής σημάτων στον ενισχυτή δύναμης, που ενισχύεται από το σήμα και που εισάγεται έπειτα στο επιτραπέζιο σώμα δόνησης, που παράγει την πηγή διέγερσης, μιμηθείτε την πραγματική κατάσταση του δείγματος στην κάθετη δοκιμή δόνησης μέσω του αισθητήρα επιτάχυνσης επισημάνετε την απόκτηση και την εισαγωγή στη συσκευή ελέγχου δόνησης, το σήμα παραγωγής και ανατροφοδοτήστε το σήμα συσσωρεύοντας τον υπολογισμό, για να επιτύχει την πηγή διέγερσης και το φάσμα στόχων του υψηλού βαθμού της σύμπτωσης. Το σύστημα δίνεται από το φάσμα στόχων σημάτων, για να ολοκληρώσει τη δοκιμή δόνησης του δείγματος, η διάρκεια δόνησης δειγμάτων δοκιμής, ακεραιότητα και ούτω καθεξής.

Περιεχόμενο δοκιμής

  • Τυχαία δοκιμή δόνησης

Η τυχαία δοκιμή δόνησης σύμφωνα με τις παρούσες περιβαλλοντικές απαιτήσεις είναι οι ακόλουθοι τύποι: ευρυζωνική τυχαία δοκιμή δόνησης, περιορισμένης ζώνης τυχαία δοκιμή δόνησης, ευρυζωνικός τυχαίος συν ένα ή περισσότερα ημιτονοειδή σήματα, ευρυζωνικός τυχαίος συν μια ή περισσότερη περιορισμένη ζώνη τυχαία. Πρώτα τα δύο είναι τυχαίες δοκιμές, τα τελευταία δύο είναι μικτός τύπος μπορούν επίσης να ταξινομηθούν στις τυχαίες δοκιμές. Ο πιθανολογικός έλεγχος χρησιμοποιεί τη μέθοδο εξίσωσης λειτουργίας μεταφοράς συνεχώς στα γκαουσσιανά τυχαία σήματα παραγωγής, και εκτελεί γρήγορα το σε πραγματικό χρόνο ακριβή έλεγχο κλειστών βρόγχων. Ο ενσωματωμένος προσαρμοστικός αλγόριθμος ελέγχου μπορεί να αντιδράσει γρήγορα στη μη γραμμικότητα του συστήματος. Ο τυχαίος έλεγχος παρέχει επίσης kurtosis τις λειτουργίες ελέγχου που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για τις δοκιμές αυξήσεων αξιοπιστίας. Η αρχή εργασίας του ηλεκτρικού πίνακα τινάγματος βασίζεται στον αμπερομετρικό νόμο του τρέχων-φέρνοντας αγωγού ενεργώντας στο μαγνητικό πεδίο από την ηλεκτρομαγνητική δύναμη

.

 

  • Ημιτονοειδής δοκιμή δόνησης

Οι παράμετροι ελέγχου δοκιμής δόνησης ημιτόνου είναι κυρίως δύο, δηλαδή η συχνότητα και το εύρος. Σύμφωνα με την αλλαγή και τη σταθερά συχνότητας που διαιρούνται σε σταθερά συχνότητα και σκούπισμα δύο. Η σταθερή δοκιμή συχνότητας χρησιμοποιείται κυρίως για:

A) Επεξεργασία συχνότητας αντήχησης: η συχνότητα δόνησης του προϊόντος που βρέθηκε στη συχνότητα της προφανούς συχνότητας αντήχησης, οι παροχές παραμέτρων δόνησης του εύρους δόνησης για να αξιολογήσει την αντίσταση προϊόντων στη δόνηση αντήχησης.

B) Αντίσταση στη σταθερή επεξεργασία συχνότητας: Στο γνωστό προϊόν που χρησιμοποιεί τις περιβαλλοντικές συνθήκες της δόνησης η συχνότητα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει τη συχνότητα της δοκιμής δόνησης, ο σκοπός είναι να αξιολογηθεί το προϊόν σε μια δεδομένη συχνότητα κινδύνου για να αντισταθεί τη δόνηση.

 

Η δοκιμή σκουπισμάτων χρησιμοποιείται κυρίως για:

A) απάντηση συχνότητας δόνησης προϊόντων (δηλ., ο αρχικός έλεγχος αντήχησης): για να αποφασίσει τη σταθερότητα του σημείου και της εργασίας αντήχησης για να βρεί τη συχνότητα αντήχησης προϊόντων, για να κάνει την δόνηση-ανθεκτική επεξεργασία.

B) Anti-sweep επεξεργασία: Όταν το προϊόν στο φάσμα συχνότητας της χρήσης του μη-ηχηρού σημείου, ή υπάρχει διάφορο σημαντικό σημείο αντήχησης, πρέπει να είναι anti-sweep επεξεργασία, που σκουπίζει την επεξεργασία στο χαμηλής συχνότητας εύρος μετατόπισης προσδιορισμού θέσης ζωνών, ζώνη υψηλής συχνότητας χρησιμοποιώντας τη λογαριθμική συνεχή ανίχνευση του εύρους της σταθερής επιτάχυνσης, η συχνότητα διασταυρώσεων είναι γενικά 55-72Hz, και το ποσοστό σκουπισμάτων πραγματοποιείται συνήθως από μια οκτάβα ανά λεπτό.

C) Τελικός έλεγχος αντήχησης: Ελέγξτε την ίδια μέθοδο με την απάντηση συχνότητας δόνησης προϊόντων στον έλεγχο εάν το σημείο αντήχησης του προϊόντος έχουν αλλάξει μετά από την επεξεργασία δόνησης για να καθορίσει την αξιοπιστία του προϊόντος μετά από την επεξεργασία δόνησης.

 

 

  • Η χαρακτηριστική δοκιμή αντίκτυπου

Τα προϊόντα στην επεξεργασία, τη μεταφορά και τη χρήση της διαδικασίας υπόκεινται συχνά σε ποικίλο παροδικό φορτίο αντίκτυπου, ο αντίκτυπος μπορεί να προκαλέσει τη δομή προϊόντων και τη ζημία ή ακόμα και την αποτυχία απόδοσης. Προκειμένου να καθοριστεί η καταλληλότητα του προϊόντος στη διαδικασία χρήσης και μεταφορών, είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί η προσομοιωμένη δοκιμή αντίκτυπου του προϊόντος στο εργαστήριο. Η χαρακτηριστική λειτουργία δοκιμής αντίκτυπου χρησιμοποιεί τη μέθοδο εξίσωσης λειτουργίας μεταφοράς για να συνεχίσει τον έλεγχο κλειστών βρόγχων, υποστηρίζει όλα τα είδη προσομοίωσης τύπων σφυγμού.

 

 

Παράμετροι απόδοσης συστημάτων

 

Πίνακας δόνησης
Ώθηση ημιτόνου 600kgf
Τυχαία ώθηση 600kgf
Ώθηση αντίκτυπου 1200kgf
Φάσμα συχνότητας 5~2000Hz
Συνεχής μετατόπιση 51mm
Ο αντίκτυπος της μετατόπισης 51mm
Μέγιστη ταχύτητα 2m/s
Μέγιστη επιτάχυνση 981m/s2
Κινούμενη διάμετρος σπειρών Φ150mm
Επιτρέψτε την εκκεντρική στιγμή >190N.m
Φορτώστε το σημείο σύνδεσης piont 6
Ισοδύναμη μάζα των κινούμενων μερών 6kg
Countertops μέγεθος βιδών (πρότυπα) M8
Πίνακας σχεδιαγράμματος βιδών (διάμετρος, περιφέρεια) 8 σε Φ100mm, 8 σε Φ, 200mm.
Αξονική συχνότητα απομόνωσης <3Hz
Μέγιστο φορτίο 120Kg (αίτημα 45Kg πελατών)
Διαρροή μαγνητικής ροής <1mT
Διαστάσεις (χωρίς συσκευασία) (L×W×H) 1600mm×985mm×850mm
Επιτραπέζιο βάρος δόνησης 1850kg
 
Παραγωγή ενισχυτών 8kVA
SNR >65dB
Προστασία συστημάτων Ο ολόκληρος ενισχυτής δύναμης έχει: Overvoltage πλέγματος, η φάση πλέγματος δύναμης undervoltage, η λογική αποτυχία, η προστασία ενότητας δύναμης, η θερμοκρασία ενότητας δύναμης, overcurrent παραγωγής, overvoltage παραγωγής, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, η θερμοκρασία μονάδων μετατοπίσεων, σωμάτων μονάδων, ο εξωτερικός σύνδεσμος, το κύκλωμα προστασίας κ.λπ., όταν εμφανίζεται οποιοδήποτε ελάττωμα, κλείνουν τον υγιούς και ελαφριού συναγερμό παραγωγής. Εκτός από την ανωτέρω προστασία, έχει επίσης ένα τις προστατευτικές τιμές λειτουργίας RMS της προστασίας ανοχής, συσκευές στάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως η βελτίωση του τρεξίματος.
Εκτιμημένη τάση παραγωγής 120Vrms
Αποδοτικότητα ενισχυτών >95%
Ανεμιστήρας
Δύναμη 0.75kW  
Ροή αέρος 0.3m3/s
Διάμετρος αγωγών 120mm
Πίεση 0.048kgf/cm2
Κάθετος πίνακας επέκτασης
Επιτραπέζιο μέγεθος 600mm×600mm
Ισοδύναμη μάζα 23kg
Ανώτερη συχνότητα 2000Hz
Countertop υλικά Αλουμίνιο
   
Οριζόντια φωτογραφική διαφάνεια
Επιτραπέζιο μέγεθος 600mm×600mm
Πάχος 30mm
Countertops βάρος 36kg
Συχνότητα 2000Hz
Φέρων αριθμός 1
Φέρον βάρος 0.58kg
Βάρος συνδετήρων 1.4kg
Μέγιστο φορτίο 300kg
Countertop υλικά Αλουμίνιο
 
Ελεγκτής δόνησης
Εισάγετε τον αριθμό καναλιών 2 κανάλια τάσης, 2 χρεώνουν τα κανάλια
Αριθμός καναλιών παραγωγής 1 παραγωγή Drive, 1 παραγωγή ΚΟΛΑΣ
Ψήφισμα 24-κομμάτι digital-to-analog μετατροπέας (DAC/ΠΑΧ)
Αντι - aliasing φίλτρο Αναλογικό anti-aliasing φίλτρο συν το ψηφιακό φίλτρο, stopband μείωση μεγαλύτερη από 160dB/τον Οκτώβριο
Μέθοδος συζεύξεων Διαφορικό εναλλασσόμενου ρεύματος, εναλλασσόμενο ρεύμα single-ended, ΣΥΝΕΧΈΣ διαφορικό, συνεχές ρεύμα single-ended, IEPE, TEDS (προαιρετικό), δαπάνη
Εισάγετε τη σειρά ± 10 VPEAK
λογισμικό ελέγχου Έλεγχος ημιτόνου, τυχαίος έλεγχος, χαρακτηριστικός έλεγχος αντίκτυπου, ηχηρές αναζήτηση και παρουσία

Οριζόντια/κάθετη μηχανή 3 δοκιμής δόνησης άξονας κατευθύνσεων Χ-Υ-ζ 0
Οριζόντια/κάθετη μηχανή 3 δοκιμής δόνησης άξονας κατευθύνσεων Χ-Υ-ζ 1
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Xinbao Instrument Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Elina Xu

Τηλ.:: +8613829114237

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)